Natuurkampeerterrein Wega

 

Wij zijn ook te vinden op:

facebook 32

Camping Wega is een kindvriendelijk natuurkampeerterrein waar kinderen alle ruimte hebbenKamperen met kinderen

Kinderen vinden kamperen heerlijk als er voldoende te beleven is. Door de erg ruime opzet van het kampeerterrein hebben de kinderen op natuurkampeerterrein Wega alle ruimte! Het kampeerterrein is autovrij, waardoor het voor kinderen veilig vertoeven is. Op Wega zijn dan ook altijd veel kinderen zodat er ook altijd wel een speelkameraadje te vinden is.

 

Speelbos, klimboom en kampvuur

Het speelbos, de klimboom en de kampvuurplaats maken het geheel tot een ware belevenis. Het zou natuurlijk leuk zijn als u en muziekinstrument meebrengt!

Speeltoestellen

Er is een zandbak, waterpomp, schommels en in het speelbos is er volop gelegenheid om te klauteren in de natuur en een boomhut te bouwen.
Ook is er een jeu- de boulesbaan, tafeltennis en een badmintonveldje aanwezig.

Sanitaire voorzieningen voor kinderen

Ook in het sanitairgebouw is rekening gehouden met de kinderen: er is en kinderdouche, kinderwastafels en een fijn kinderbadje.

Kinderboerderij, speeltuin en zwembad op loopafstand

Niet alleen op het kampeerterrein, maar ook in de directe omgeving is er voor kinderen veel te doen. Op loopafstand bevinden zich een kinderboerderij, een binnen- en buitenspeeltuin en een binnen- en buitenzwembad met zeven "speelbaden".

Natuur- en Milieucentrum

Het nabij gelegen Natuur- en Milieucentrum is behalve leerzaam ook erg leuk voor kinderen. Zo is er onder andere de dierenaaigang, de ontdekhoek en de spannende ondergrondse en bovengrondse biotoop. Verder is er alles te zien over bijen, er is een natuurleerpad en een leuke speurtocht.

Ontdekken en beleven in de omgeving

Op en vanaf het kampeerterrein worden er regelmatig onder deskundige leiding natuuractiviteiten georganiseerd zoals speurtochten, avonturentochten en GPS tochten.
Ook zijn er op natuurkampeerterrein Wega ontdekkisten beschikbaar.
In de regio van Weert kan men veel ontdekken en beleven, zo zijn er ook Nationaal park de Grote Peel en openlucht museum Eynderhoof,
beiden in Nederweert, zeker aanraders voor kinderen.

Tevens is er op de camping een leuke natuurspeurtocht en natuurquiz beschikbaar.

Recreeren in en op het water

Wil men het water opzoeken dan zijn er verschillende mogelijkheden om de zwemmen in de diverse maasplassen of een dagje met de kano op de Dommel.

Creatieve activiteiten voor kinderen

Gedurende het seizoen worden er op Wega ook regelmatig creatieve activiteiten georganisseerd zoals schilderen en kleien. 

jeu- de boulesschommelbroodjes bakken
leren fietsen op wegakinderen kleien  

Aangesloten bij:
Stichting Natuurkampeerterreinen

Stichting Natuurkampeerterreinen

© Copyright RenewMyID - www.renewmyid.nl